Rødspættevej 9

9970 Strandby

+45 98 94 65 65

Man - Fre: 07.00 - 16.00

Åbningstider

Man - Fre: 0800 - 16.00

STORT UDVALG I SAMME HØJE KVALITET

Uanset om du kigger efter frosne eller kogte rejer, så er vi altis leveringsdygtige med velsmagende rejeprodukter af høj kvalitet. Alle vores produkter er selvfølgelig MSC og KRAV certificerede

STORT UDVALG I SAMME HØJE KVALITET

Om du kigger efter frosne eller kogte rejer, så er vi altid leveringsdygtige med velsmagende rejeprodukter af høj kvalitet. Alle vores produkter er MSC- og KRAV- certificeret

REJER FRA MARESCO A/S

MARESCO har rejer i mange forskellige varianter. (KRAV-certifikat kun på koldtvandsrejer.) Vi kan hjælpe hvad enten det er frosne rejer eller kogte rejer. Vi er selvfølgelig MSC-, ASC- og KRAV-certificeret. Vi vil sikre give den bedste kvalitet af alle vores produkter.  Det betyder, når du som kunde køber rejer hos os, er du garanteret bæredygtighed og friske råvarer af høj kvalitet. Alle vores råvarer bliver behandlet af et topprofessionelt personale, og hele vores produktionssystem er underlagt ISO22000:2018.

REJER:

(Pandalus Borealis)

FERSKKOGTE REJER

Individuelt frosne pakket i karton à 5 kg.

Friskkogte rejer fra det iskolde og rene Barentshav nær Svalbard. Fisket på meget store dyb, og tilberedt efter gamle opskrifter og med nænsomhed af erfarne fiskere. Den autentiske dybhavs-reje med en fantastisk smag og tekstur – helt uovertruffen.
Fiskeriet sker selvfølgelig bæredygtigt, og er naturligvis certificeret bæredygtigt med både MSC- og KRAV- certifikater.

KOGTE REJER PAKKET À 400 GRAM

Friskkogte rejer fra det kolde og rene Barentshav.

Et fantastisk produkt uden sammenligning og uden tilsætningsstoffer: kort sagt, et både rent og velsmagende produkt med den ægte smag af ​​hav. Rejerne er naturligvis både MSC-og KRAV-certificerede. Bæredygtighed gennemsyrer hele værdikæden.

Vægtdiagram 15kg bulk catering - 1kg MAP catering - 0,4 MAP Retail
flot pakket kogte rejer i plastik
400g kogte rejer flot pakket