Rødspættevej 9

9970 Strandby

+45 98 94 65 65

Man - Fre: 07.00 - 16.00

Åbningstider

Man - Fre: 0800 - 16.00

MANGE ÅRS ERFARING I BRANCHEN

Erfaring i fangst, produktion, kvalitetssikring og markedsføring af rejer i mere end 40 år er med til at sikre vores kunder den bedste sikkerhed for produkternes kvalitetsstandard.

MANGE ÅRS ERFARING I BRANCHEN

Vi har mere end 40 års erfaring indenfor fangst, produktion, kvalitetssikring og markedsføring af rejer. Dette sikrer vores kunder topkvalitet af alle vores produkter og tjenester.

OM OS

MARESCO A/S blev grundlagt af nuværende ejere tilbage i 2003, primært som et salgs- og marketingfirma inden for markedet for shell-on koldtvandsrejer.

Vores brand er kendt for høj kvalitet på alle store rejemarkeder.

MARFRESH ApS blev etableret i 2014 med hovedinteresse i frisk-kølet og let konserverede skaldyrsprodukter.

Erfaring i fangst, produktion, kvalitetssikring og markedsføring af rejer i mere end 40 år er med til, at give vores kunder den bedste sikkerhed for produkternes kvalitetsstandard.

Vores egen fabrikstrawler F/V Arctic Viking forsyner vores kunder med førsteklasses koldtvandsrejer. Seriøse og stabile langtids-leverandører forsyner os med andre typer skaldyrs-produkter fra hele verden. Produktionslinjer af høj standard, betjent af særligt uddannet personale sikrer os en stabilitet i alt vores arbejde.

Maresco Logo ApS

Kontakt os